Fototävling – Vår gröna stad!

Nu startar Azotes fototävling! Tävlingen är öppen för alla, reglerna är enkla och årets tema är “Vår gröna stad” som du tolkar på valfritt sätt. Senast 1 juni 2014 skickar du in ditt bidrag till tavling@azote.se. Vinnaren utses av Azote och får, förutom äran och en av Azotes ekologiska profilprodukter, 1000 kvadratmeter regnskog via Föreningen Rädda Regnskog!

Vi ser fram emot ditt bidrag!

Fototävling_Vår-gröna-stad

Inskickade tävlingsbidrag får visas och användas av Azote på webb och sociala medier utan ersättning till fotografen.

PS, följ oss gärna på Facebook för senaste tävlingsinformationen och som en bonus får du härliga bilder, intressant läsning och grön inspiration!

 

Vinnare korad i Azotes och Tekniska museets fototävling

Idag utsågs en vinnare bland de högstadie- och gymnasieelever som skickat in bilder på temat klimatförändringar och miljöhot till Tekniska museets och Azotes fototävling. Vinnare blev Josephine Digne med bilden på en hand och en maskros bland en massa skräp. Förstapris i tävlingen var en digitalsystemkamera. Mer om tävlingen och finalisternas bidrag kan du se här.
Vinnaren Josephine Digne (vänster) och finalisten Carl Bergstedt tillsammans med museidirektör och prisutdelare Ann Follin (mitten).